HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Online Beauty Award Special: De weg naar… de finale!

Vanaf maandag 5 april (YES, je leest het goed: na het komende weekend) starten wij met de ‘Beauty Award Special online’! We publiceren vanaf die dag leuke weetjes, filmpjes en interviews met de organisatie, jury en de 20 genomineerden. De weg naar de finale… Het was door corona een lange weg, maar des te meer kijken we uit naar de livestream uitreiking op 25 april!

Meld je via deze LINK gratis aan om de uitreiking bij te wonen! https://event.onliveevent.nl/beautyaward2021

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook al jaren dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.

Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals. Het is immers een kroon op je werk, en laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt op het gebied van PR/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek. Wie vakmagazine De Beauty Professional en onze website leest, heeft de genomineerden van 2020 al vaker voorbij zien komen. Inmiddels hebben we het eigenlijk over de genomineerden van 2020 / 2021, want door Corona vond er in 2020 helaas geen uitreiking plaats. Geen rode loper bij het NBC in Nieuwegein, geen groot feest… Maar de organisatie wilde niet langer meer wachten en organiseert een spetterende Livestream uitreiking op zondag 25 april. De meeste genomineerden gaan er 25 april alsnog iets speciaals van maken: van speciale locaties van waaruit zij de livestream zullen bijwonen tot limousines en gewoon lekker in galajurk op de bank met het gezin. Iedereen gaat er alsnog een feest van maken op zijn eigen manier. En daar kan jij bij zijn!! Wil je weten hoe dat werkt? Klik dan hier!

Er worden in zeven categorieën awards uitgereikt:

 • Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord
 • Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden/Oost
 • Schoonheidsspecialist van het jaar regio West
 • Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid
 • Schoonheidssalon van het jaar (kleine salon: t/m 1,8 fte meewerkend personeel)
 • Schoonheidssalon van het jaar (grote salon: vanaf 1,8 fte meewerkend personeel)
 • Newcomer of the Year

Wist je dat je je ook al kan inschrijven voor de volgende editie van de Beauty Award? De inschrijvingen voor de Beauty Award editie 2022 starten vanaf woensdag 1 september 2021. Wil jij deze editie de stap zetten om jezelf als schoonheidsspecialist of je schoonheidssalon echt op de kaart te zetten? Meld je dan aan via info@beauty-award.nl en ontvang direct het inschrijfformulier!

Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Tijdens het proces van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie naar buiten. Je profileert jezelf als een professional en behoort tot de top van de markt! Dus twijfel niet en ga ervoor! Vertrouw op jezelf! Dat zullen ook de genomineerden jou vertellen in de interviews die komen gaan. Sommigen hebben eerder al eens meegedaan en dat heeft ze alleen maar gestimuleerd om het nog eens te proberen. Want uiteindelijk word je, of je nu een award wint of niet, er alleen maar beter van! Meer weten? Kijk dan op www.beauty-award.nl.

Houd onze website in de gaten voor de inspirerende en leerzame Beauty Award Specials!!

De genomineerden van dit jaar zetten we nog een keer op een rij:

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Hi mooie foto’s van de genomineerden? Wanneer komt er een verhaal van de sponsoren?

  • Moniek Robbe
   7 april, 2021

   Daar zijn we druk mee! Ook dat komt er natuurlijk! Houd de website in de gaten!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Starter & Show your best results by Hennieke van Lagen
Online Beauty Award Special: De weg naar… de finale!