HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! Stel je vragen over kwaliteitswetgeving aan Priscilla Traets van Zorg voor ZZP (za en zo van 12:00 tot 17:00)

Nog maar 2 nachtjes slapen en dan begint de Beauty2Buy beurs in Jaarbeurs Utrecht! Op de stand van De Beauty Professional (standnummer 3A021, naast de ingang) is een hoop te beleven. Zo kun je meedoen aan ons prijzenfestival en is onze eigen columnist Aletta de Rooij van Partners in Crème op zaterdag en zondag aanwezig om een praatje mee te maken en eventuele ondernemersvragen aan te stellen. Maar ook op onze stand aanwezig – op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur – is Priscilla Traets, eigenaresse van Zorg voor ZZP, onze nieuwste columnist voor het vakmagazine en de website, waar je terecht kunt voor al je vragen over kwaliteitswetgeving, zoals bijvoorbeeld de wkkgz en de wtza. Waar de brancheorganisatie tijdens de lockdown kwam met foutieve en moeilijk te begrijpen informatie, maakte Priscilla zich samen met haar team en Aletta hard om de juiste en heldere informatie met jullie te delen. Hoe leuk om haar eens in het echt te ontmoeten en face-to-face vragen te kunnen te stellen. Lees snel verder en zorg dat je erbij bent dit weekend!

Velen van jullie zitten nog steeds met vragen over bijvoorbeeld de wkkgz, klachtenfunctionarissen en noem maar op. Voor wie gelden de wetten nu precies, voor welke behandelingen enzovoort. Priscilla zorgt er met haar bedrijf voor dat jouw salon groeit als het gaat om kwaliteit en de juridische aspecten. Ze werd dan ook in onze branche voornamelijk bekend tijdens de coronaperiode in de laatste lockdown, waarin zij samen met Aletta op de barricaden is gaan staan, toen overheid en brancheorganisatie ANBOS hadden aangegeven dat iedereen de deuren moest sluiten. In de praktijk bleek dat helemaal niet nodig, mits je alles maar op orde had omtrent de kwaliteitswet- en regelgeving. Wie dat nog interessant vind om te lezen, klik dan even hier: https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/wel-of-niet-open-aletta-de-rooij-en-priscilla-traets-delen-werkdocument/

Heb jij alles in je salon in orde op het gebied van kwaliteitswetgeving? Heb jij vragen over de wkkgz? Over je beroepsverzekering? Of alles wat daarmee te maken heeft? Kom dan langs op onze stand! Priscilla staat iedereen graag te woord en legt ook uit wat haar bedrijf Zorg voor ZZP voor jou kan betekenen. En we kunnen je vertellen, dat is heel wat!

Wij van De Beauty Professional zijn enorm blij dat we Priscilla als columnist aan ons team hebben kunnen toevoegen. In juni verscheen er een zeer interessant artikel in De Beauty Professional in samenwerking met Aletta de Rooij om duidelijkheid te scheppen over de per 1 juli in werking getreden wtza. In de beurseditie verscheen haar eerste column voor het vakmagazine. Maar ook online heb je als abonnee al van haar mogen leren. Lees de onderstaande columns maar eens als je ze gemist hebt en leer haar beter kennen.


See you @Beauty2Buy beurs in Jaarbeurs Utrecht, Stand 3A021, gelijk naast de ingang!


10 uur –

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BEURSNIEUWS! 10X Salonnepro producten bij ons prijzenfestival @beauty2buy!
BEURSNIEUWS! Stel je vragen over kwaliteitswetgeving aan Priscilla Traets van Zorg voor ZZP (za en zo van 12:00 tot 17:00)