HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Extra’s voor abonnees van De Beauty Professional nieuwsbrief

Abonnees op onze nieuwsbrief hebben regelmatig kans op iets extra’s. Misschien heb je het inmiddels al wel op onze social media kanalen gezien: we zetten niet alles wat we doen op social media. We bieden namelijk in onze nieuwsbrief en op onze website ook speciale acties van onszelf en leveranciers. Daarnaast vind je in de nieuwsbrief – maar ook op de website – exclusieve artikelen. Onze website wordt ELKE DAG gevuld met vakgerelateerde artikelen, producten, evenementen, columns, rubrieken en meer! Zet www.beauty-pro.nl daarom in jouw favorieten en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vandaag is er een speciale nieuwsbrief uitgegaan met een geweldige actie van een beautyleverancier. Ook volgende week hebben wij zo’n speciale nieuwsbrief voor jullie. Maar aanstaande donderdag verschijnt weer onze eigen nieuwsbrief. Dit keer met een speciale actie, zodat jij kans hebt op een extra cadeautje voor jezelf voor onder de kerstboom! Lees in onze aankomende nieuwsbrief hoe je kans maakt op dit cadeautje!

De Beauty Professional is een vakmagazine met bijbehorend beautyplatform www.beauty-pro.nl. Een platform waar je kunt leren van vakgenoten in de diverse rubrieken en waar je al het laatste nieuws leest over jouw vakgebied. Ook speciale artikelen die we niet in het magazine plaatsen vind je online, maar uiteraard ontbreken de teasers voor het magazine niet, want Vakmagazine De Beauty Professional en het online platform www.beauty-pro.nl is de GOUDEN COMBINATIE! Geef jezelf die kennisboost cadeau en blijf ons volgen op alle kanalen! Zorg dat je niks mist, ook zeker het vakmagazine niet!

Be inspired by De Beauty Professional.
ELKE DAG online, ELKE WEEK met de nieuwsbrief, extra nieuwsbrieven met speciale acties en ELKE MAAND met het best gelezen vakmagazine van de beautybranche!

Nog geen abonnee van ons vakmagazine? We hebben mooie aanbiedingen! Al voor 39 euro per jaar heb je een digitaal abonnement! Klik hier om de opties te bekijken: Abonnee Abonnementen – De Beauty Professional (beauty-pro.nl)

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Vakkennis: Het pigmentatieproces
Extra’s voor abonnees van De Beauty Professional nieuwsbrief