HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe voorzitter Beauty Trade Professionals

Posted on

Marco Kronenburg is per 2 juli 2024 de nieuwe voorzitter van leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BPT). Marco Kronenburg volgt Jan Zwoferink op, die maar liefst negen jaar bestuurslid was van BTP waarvan ruim zes jaar in de rol als voorzitter. Daarmee start de vereniging weer een nieuw hoofdstuk na een aantal jaren. “De afgelopen jaren is er enorm hard gewerkt aan de organisatie Beauty Trade Professional (BTP). Het resultaat is een professionele leveranciersvereniging die door het organiseren van diverse projecten de beautybranche verder wil professionaliseren”, laat de nieuwe voorzitter enthousiast weten.

“Naast de enorme bijdrage van het vorige bestuur, gaat mijn dank ook zeker uit naar de mensen die voor onze vereniging werkzaam zijn. Maddy Weide stuurt als Manager Verenigingszaken haar team, dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onder andere de vakbeurs, uitstekend aan. Verder is ze zeer gedreven in het uitvoeren van al haar taken en ondersteuning en voorbereiding richting bestuur.”

Nieuw voltallig bestuur
Het BTP-bestuur is tevens uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Sico Beljon en Manu Swevers zijn tijdens de ALV ook benoemd door de leden. Zij nemen beide jarenlange ervaring als ondernemer mee en hebben veel zin om samen met de andere bestuursleden een nieuwe impuls aan de vereniging te geven. Samen met Sietske Leenstra en Erik Ceelen vormen zij het nieuwe voltallige bestuur.

Voor en door de markt
De diversiteit in het bestuur heeft de afgelopen jaren goed gewerkt voor de vereniging. Maddy Weide: “Iedereen neemt zijn eigen kennis van de markt mee, net als ook onze actieve leden. Zo worden onze projecten daadwerkelijk voor en door de beautymarkt georganiseerd. Iedereen heeft hetzelfde doel: een gezonde en bloeiende branche waar de beauty ondernemer en de consument van op aan kan.”

Vakbeurs, vakmedia en vakprijs
BTP heeft zich in de afgelopen jaren doorontwikkeld tot een multimediabedrijf met prachtige projecten en initiatieven. Zo is de succesvolle vakbeurs Beauty Trade Special in het voorjaar een initiatief van BTP en is het online vakblad Beautyspot.nl ook onderdeel van het portfolio. Daarnaast organiseert de BTP de vakprijzen Professional Beauty Product of the Year en de Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Dit prachtige evenement zet top schoonheidsspecialisten en topsalons in de spotlights en is een marketinginstrument om het professionele imago van de beautybranche óók bij de consument onder de aandacht te brengen. Daarnaast is BTP een gesprekspartner van diverse stakeholders in de branche.

Wat een sterke club!
De nieuwe voorzitter Marco Kronenburg, eigenaar en oprichter van MSK-Podiamed, is ruim 13 jaar lid van Beauty Trade Professionals. “Eén van de speerpunten is het nog verder uitdragen van waar de vereniging voor staat. Niet alleen richting de beauty professional, maar ook richting bedrijven in de branche die nog geen lid zijn of wel lid zijn maar nu nog wat minder actief. We hebben er zin in en bruisen van de ideeën!”, aldus Kronenburg.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Thalion: Awaken your senses!! | 4 november 2024
Nieuwe voorzitter Beauty Trade Professionals

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord