HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Redactie blog: Terug naar ‘normaal’

Nee, het leven is momenteel niet normaal. Dat is het al maanden niet. Maar die tweede lockdown hakt er natuurlijk in. Zeker in deze drukke periode. Maar het werk staat niet helemaal stil! Ik weet dat jullie er alles aan doen om jullie klanten op alle mogelijke manieren te helpen en omzet weten binnen te halen. Maar er is ook weer tijd om vakkennis op te doen en te werken aan je bedrijf én jezelf. Inmiddels is er een nieuwe editie van De Beauty Professional verschenen en op deze website gaan we jullie verder inspireren, zoals we dat ‘normaal’ ook doen!

Even heb ik wel gedacht: moeten we nu stoppen met onze ‘normale’ rubrieken? Maar van die gedachte was ik snel af. Want in deze tijd willen jullie toch juist geïnspireerd worden door vakgenoten en leuke verhalen lezen, in plaats van alleen maar te lezen over corona en alle gevolgen. Natuurlijk hebben wij de komende tijd ook andere artikelen, want we hebben mooie ideeën om tips te delen via onze website die je juist in deze tijd zo hard nodig hebt. En natuurlijk zullen deze ‘normale’ rubrieken soms ook een ‘coronatintje’ hebben, want als beautyprofessional heb je er nu eenmaal mee te maken. Als we elkaar maar blijven inspireren! En de wetenschap en productontwikkelingen staan ook niet stil, dus vakkennis kun je blijven vinden op onze website! Kortom, blijf ons volgen! En heb je ergens vragen over? Wil je iets weten? Of wil je gewoon wat kwijt? Laat het weten, want we staan voor jullie klaar! #samensterk

Ik wil jullie nog even wijzen op een artikel dat wij in oktober plaatsten op deze website. Bij de eerste lockdown vroegen we leveranciers wat zij voor jullie konden betekenen in die periode. In oktober leek het er even op dat er wellicht een tweede lockdown zou komen. En ook toen hebben we leveranciers gevraagd wat zij bij een ‘eventuele tweede lockdown’ voor jullie zouden doen. Die lockdown kwam er toen niet. Maar dit artikel is nu meer dan ooit van toepassing. Dit is de link:

Ook nu hebben we de vraag weer bij andere leveranciers neergelegd, dus we hopen binnenkort weer een mooi artikel voor jullie te kunnen publiceren!

Verder zijn we bezig met enkele andere speciale ‘artikelen en interviews’ en gaan we deze week ook beginnen met een column over Permanente Make-Up. Deze tak van sport miste eigenlijk nog op de website. Ook onze marketingspecialist is druk bezig met een nieuwe marketingvlog, waarvan je de tips nu meer dan ooit kan gebruiken. En Roberto Dresia heeft binnenkort tips voor jullie op het gebied van make-up en online verkoop en zichtbaarheid. Maar er komt nog meer aan op het gebied van (online) ondernemen.

Kortom, we hopen jullie op deze manier een beetje door deze lockdown heen te helpen. Stay tuned!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Teruglezen: Laat jij je leiden door angst?
Redactie blog: Terug naar ‘normaal’