HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Trade Special wordt zomerevent in juni 2021

De leveranciersorganisatie Beauty Trade Professionals (BTP) kijkt vooruit en besluit dat de eerdere datum (10, 11 en 12 april 2021) van het vakevent Beauty Trade Special wellicht nog te vroeg is. Dus wordt dé vakbeurs van de beautybranche nu een groot zomerevent! De beautybeurs gaat plaatsvinden van 12 tot en met 14 juni 2021.

De organisatie laat weten: “Veiligheid staat voorop. Tijdens de vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht worden alle denkbare maatregelen getroffen. De hele beursvloer wordt ingericht op anderhalve meter afstand en we hanteren een verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck. Verder zijn er looproutes en aparte in- en uitgangen. Ook combineren we de fysieke beurs met hybride mogelijkheden. Voor de bezoekers zijn er dus diverse mogelijkheden om Beauty Trade Special 2021 volop te beleven!”

Beleven, proeven, voelen

De organisatie: “Zoals altijd kun je deze editie volop genieten van alles wat de branche te bieden heeft. Zo vind je op de bruisende beursvloer de meest vooraanstaande leveranciers én veelbelovende nieuwkomers. Het is de plek om te netwerken en mooie deals te sluiten. De beursvloer bied je ook de kans om te netwerken met andere beautyprofessionals in een sfeervolle ambiance met kwaliteit, uitstraling en allure. Een event voor en door beautyprofessionals! Beauty Trade Special is al jaren hét beautyevent waar leveranciers en beautyprofessionals samenkomen. Dus kom producten en noviteiten bewonderen, nieuwe merken ontdekken en je kennis uitbreiden over trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.”

Zet het alvast in je agenda! En dan zien we jullie 12, 13 en 14 juni 2021!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Show your best results! De resultaten van Jessie Pouw
Beauty Trade Special wordt zomerevent in juni 2021

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord