HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award Special: Meet GOUD sponsor JK Nederland

BEAUTY ANGEL, van leverancier JK Nederland uit Rotterdam, is een van de GOUD sponsoren ofwel hoofdsponsoren van de Beauty Award. Waarom zijn zij hoofdsponsor en hoe zij de professionaliteit in de branche? Emily Coumou vertelt het ons. En daarnaast krijg je uiteraard nog een korte uitleg over Beauty Angel én maakt ze ons warm voor de nieuwste cosmeticalijn die komen gaat (ook te gebruiken zonder de Beauty Angel). Binnenkort een uitgebreid artikel in jouw vakmagazine De Beauty Professional!

Waarom JK Nederland de Beauty Award steunt, daar is Emily heel duidelijk over: “Wij vinden het belangrijk dat de beautybranche als professioneel gezien wordt met alle kennis en kunde die iedereen in huis heeft. We vinden het daarom mooi om dit evenement te ondersteunen, extra draagkracht en meer exposure naar buiten te geven. De Beauty Award is voor de beautybranche echt een classificatie op het hoogste niveau.” Er zijn dit jaar meerdere genomineerden die werken met de Beauty Angel. Voordat ze genomineerd waren, werkten deze beautyprofessionals al met het merk: Wendy Meyer-van de Meulengraaf van Perfect Skin & Beauty, Wil van Deursen-Stienen van Beauty Kliniek Asten, Marieke van den Broek van Vissers Beauty en Sheila van Limpt van Face & Body Lounge. Maar ook na de nominatie zijn er een twee beautyprofessionals met Beauty Angel aan de slag gegaan: Brenda Bax van The BeautyCompany by Brenda Bax en Claudia Esser van Huid Totaal. JK Nederland stimuleert deelname aan de Beauty Award dan ook zeker: “We vragen onze beautyspecialisten vaak of ze mee willen doen of het wellicht iets is voor hun salon. En als zij geholpen willen worden dan zijn we altijd bereid om te lezen en te helpen.” JK Nederland organiseert altijd een keer per jaar een reis waar het draait om kennis en kunde voor haar klanten. “Kennis is ontzettend belangrijk in onze branche. We organiseren daarom – voor het coronatijdperk – altijd een leerzame reis voor onze klanten. Tijdens deze reis draait het daarnaast uiteraard ook om inspiratie en beleving.” De winnaars van een Beauty Award kunnen altijd wat leuks verwachten. “We zijn natuurlijk super trots op de winnaars. Zij krijgen van ons altijd een mooie bos bloemen of bijvoorbeeld een heerlijke taart.” Hoe JK Nederland de toekomst van de beautybranche ziet? Kort en krachtig: “Goed en vol vertrouwen!”

Over Beauty Angel

BEAUTY ANGEL richt zich op huidverjonging op een natuurlijke manier. Door met speciaal licht te werken, stimuleert de behandeling in de diepte van de huid lichaamseigen productie van collageen. De huid oogt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Naast de lichtbehandeling die BEAUTY ANGEL biedt, hebben zij ook een cosmeticalijn ontwikkeld, compleet aangepast op de lichtbehandeling, maar ook te gebruiken zonder de Beauty Angel. “Hoogwaardige cosmetica zorgt tegenwoordig al voor aanzienlijke resultaten, maar in samenspel met licht kunnen deze verzorgingsproducten bijzonder indrukwekkende effecten behalen.” Helemaal nieuw hierin is de biopeel behandeling. In de aankomende editie van De Beauty Professional een uitgebreid verhaal van deze behandeling, die de redactie ook nog eens mocht ondergaan! Op ons Instagram account @debeautyprofessional kon je al een voorproefje zien: https://www.instagram.com/p/CMMwsdhj2rt/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Werk en privé in balans: Amber van Erp
Beauty Award Special: Meet GOUD sponsor JK Nederland