Uitgebreide kennisbank: website Stichting Aromatherapie vernieuwd

De Stichting Aromatherapie & Natuurlijke Gezondheidszorg Ontwikkeling (SANGO) heeft een nieuwe website. De vernieuwde website is een overzichtelijke kennisbank waarbij je makkelijk en snel informatie op kunt zoeken over aromatherapie, essentiële oliën, vette plantoliën, leem, hydrolaten en recepten.

De website wordt naar eigen zeggen regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen en wetenschappelijk onderzoek van Drs. Harmen Rijpkema (een van onze columnisten) en andere deskundigen. De missie van de stichting is om kwalitatieve, betrouwbare en onafhankelijke kennis te verzamelen en te delen op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg in het algemeen en aromatherapie in het bijzonder.

De stichting is ook de uitgever van het Aromecum, hét aromatherapie boek voor iedereen die meer wil weten over aromatherapie. Van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten. In dit boek is honderden jaren kennis over aromatherapie verzameld. De boeken die door de stichting worden uitgegeven, worden exclusief gedistribueerd via Chi Natural Life.

Meer weten over aromatherapie? Dit is de vernieuwde website: www.stichtingaromatherapie.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang geregeld updates over jouw vakgebied!

Previous
Intieme en geruststellende kleuren van Care Cosmetics
Uitgebreide kennisbank: website Stichting Aromatherapie vernieuwd