Workshops Roberto Dresia bij ANBOS Academy

Topvisagist Roberto Dresia geeft op 24 november en 1 december een Beauty Make-up Masterclass/workshop bij ANBOS Academy. Een leerzame dag om niet meer te vergeten, met als afsluiter een beauty fotoshoot van de make-up die jij hebt leren aanbrengen!

Wat komt er verder aan bod in de workshop met Roberto? Theorie en praktijk. Roberto Dresia: “Het wordt een unieke, gezellige en leerzame dag. Tijdens deze dag leer je onder ander hoe je je make-up producten in jouw salon het beste kan verkopen en hoe je make-up succesvol kan laten zijn in jouw salon. Iedereen is uniek in zijn ‘way of working’, dus daar houden we rekening mee. Verder geef ik natuurlijk een heleboel make-up tips en tricks. Weet jij bijvoorbeeld hoe je kleuren kunt mengen? Uiteraard gaan we in de op laatste make-up trends en leer je hoe je jouw klanten het beste natuurlijk kunt opmaken. De beauty fotoshoot is een geweldig einde van een mooie en leerzame dag. Boek snel jouw plekje via www.anbosacademy.nl. De workshop is uiteraard volledig coronaproof!”

ANBOS Academy biedt nu ook e-learnings
In vakmagazine De Beauty Professional staat deze maand een uitgebreid verhaal over ANBOS Academy. Dat ANBOS Academy aan het moderniseren is, is voor velen niet nieuw. De nieuwe uitstraling en benadering zijn niet onopgemerkt gebleven. Maar door de coronacrisis zijn de ontwikkelingen bij de Academy in een stroomversnelling gegaan. In deze coronacrisis heeft brancheorganisatie ANBOS al veel voor haar leden en de beautybranche gedaan, maar ook bij de ANBOS Academy hebben ze niet stilgezeten. Was er voorheen nog nooit een e-learning programma gemaakt, inmiddels zijn er voor veel opleidingen, cursussen en workshops (gedeeltelijke) e-learnings beschikbaar. In een uitgebreid interview in het vakmagazine vertelt Kristi Francken, Projectmanager bij de ANBOS Academy, hoe trots zij is op haar team en welke stappen er zijn gezet voor welke opleidingen en bijscholingen.

Ben jij geen ANBOS Lid en heb je nog geen abonnement van De Beauty Professional? Klik dan hier: https://beauty-pro.nl/abonneren/ en maak gebruik van onze mooie aanbieding!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
 • Roberto Dresia
  juli 20, 2021

  Hallo Beauties😍

  Door de Corona …. Zijn deze twee
  data niet door gegaan.

  We gaan het weer opnieuw proberen
  en wel op 29 November 2021😉

  Dus boek je master class beauty training
  En leer de meerwaarde van make-up in je Salon. Sales is hier een belangrijk onderdeel!

  Je leert de Make-up techniek om snel een
  Mooie bruids make-up en een
  mooie dag make-up aan te brengen!

  We gaan stap voor stap het gezicht af met
  de juiste make-up technieken.

  Waar breng je donker en licht aan?
  De highlight, het mengen van Foundations?
  En natuurlijk camoufleren en natuurlijk
  opmaken als een tweede huid.

  Ook leer je met “moeilijke” ogen werken…
  De Donker huid neem ik ook even onder de loep.

  Ook krijg je mijn theorie folder mee naar huis en een goodybag.

  Nou wat wil je nog meer 😉?

  Schrijf je in en we gaan er een mooie gezellige leerzame beauty dag van maken!

  Bye for now🙌🙏💋

  Roberto Dresia

Previous
NIEUW! Wekelijkse rubriek: ‘Leren van vakgenoten’
Workshops Roberto Dresia bij ANBOS Academy