HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Drie Product Awards voor Cenzaa en IK Skin Perfection

Cosmeticabedrijf Summery Cosmedical Group uit Bornerbroek heeft maar liefst drie Awards in de wacht gesleept tijdens de Professional Beauty Product of the Year Awards. Een gerenommeerde vakjury en professionals uit de beautybranche stemden massaal op de merken IK Skin Perfection en Cenzaa. Het merk Cenzaa sleepte met haar baanbrekende 360° SKINCODE Cocktail Box de winst binnen in de categorie gezichtsverzorging en werd ook de winnaar van de felbegeerde publieksprijs. IK Skin Perfection wist, na de winst van vorig jaar, ook dit jaar weer een award te winnen in de categorie lichaamsverzorging. Dit keer met haar EXCM+ Serum en EXCM+ Cream-producten.

Geen hormoonzalven meer nodig
Met de prijswinnende EXCM+-producten van het merk IK Skin Perfection ontwikkelde Summery een oplossing voor velen die kampen met eczeem en psoriasis en daardoor last hebben van een extreem gevoelige en geïrriteerde huid. “Tot voor kort werden er voor deze probleemhuid vooral medicinale producten, zoals hormoonzalven met vervelende bijwerkingen, voorgeschreven. Met EXCM+ bieden we nu een veilig en gezond alternatief”, benadrukt CEO Petra Sanderman. Een mooie uitbreiding van de collectie van IK Skin Perfection, die vorig jaar deze Product Award ook in ontvangst mocht nemen.

Alternatief voor botox en medische chirurgie
Met 360° SKINCODE Cocktail Box, als onderdeel van het totaalconcept 360° SKINCODE, zette het merk Cenzaa in op de trend van natuurlijke, veilige en gezonde huidverjonging. “De tijd van ‘plastic fantastic’ is echt geweest en botox en medische ingrepen zijn niet meer nodig om die stralende en natuurlijke uitstraling te behouden. 360° SKINCODE is een totaalaanpak in huidverjonging van zowel buitenaf als van binnenuit. Binnen het geheel persoonlijk en op maat gemaakte huidverbeteringsprogramma voor thuis en in het instituut wordt er gewerkt met krachtige behandelingen en technologisch innovatieve producten zoals cocktails, peelingen, ampullen, crèmes én voedingssupplementen. Wij willen niet alleen aan de buitenkant langer jong blijven; we willen ons ook gezonder en fitter blijven voelen. Juist in deze tijd is dat extra belangrijk”, verduidelijkt Sanderman.

Aandacht en bekendheid bij consumenten
De mogelijkheden die schoonheidsspecialisten aanbieden op het gebied van natuurlijke huidverjonging en de aanpak van een probleemhuid zijn voor consumenten soms onbekend. De prijzen die beide merken binnen wisten te halen, zullen dan ook vooral ingezet worden om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de EXCM+-producten en 360° SKINCODE, die aangeboden worden door respectievelijk de huidexperts van IK Skin Perfection en Cenzaa. “Onze huidexperts spelen natuurlijk een ongelofelijk belangrijke rol bij het toepassen van 360° SKINCODE en het behandelen van de extreem gevoelige en geïrriteerde huid met de EXCM+-producten”, zegt Sanderman stellig.

Boven alle verwachtingen
Summery Cosmedical Group zet al jaren in op huidverbetering, huidverjonging en het oplossen van huidproblemen op natuurlijke, gezonde en veilige wijze. Ondanks de overtuiging van Summery Cosmedical Group dat zowel 360° SKINCODE als de EXCM+-producten een revolutionaire ontwikkeling in de beautybranche betekenen, overtrof het binnenhalen van de winst tot driemaal toe de eigen verwachtingen. Met recht een prachtige prestatie van het Twentse cosmeticabedrijf.

Verkiezing ‘Professional Beauty Product of the Year’
De afgelopen jaren is de verkiezing ‘Professional Beauty Product of the Year’ uitgegroeid tot een belangrijk platform voor leveranciers van innovatieve producten. Jaarlijks wordt de ‘Oscar’ van de beautybranche, de award ‘Professional Beauty Product of the Year’ uitgereikt. Een strenge selectie door een professionele vakjury gaat vooraf aan het uitroepen van de winnaars voor de categorieprijzen. Dit jaar kon er door andere ondernemers en professionals in de beautybranche online gestemd worden voor de publieksprijs.

Over Summery Cosmedical Group
Summery Cosmedical Group speelt een van de belangrijkste rollen in de cosmeticabranche voor de professional, is de groothandel voor alle salonbenodigdheden en heeft haar eigen cosmeticahuizen ontwikkeld: Cenzaa en IK Skin Perfection. De grootste drijfveer van Summery Cosmedical Group is de passie voor de huid. Van de ontwikkeling van haar eigen cosmeticamerken, het vermarkten van de merken tot aan de dagelijkse bedrijfsvoering, trainingen en begeleiding van salons. Summery Cosmedical Group is een krachtige en succesvolle onderneming en behoort niet tot een grote of beursgenoteerde organisatie.

Voor meer informatie
Wil je meer informatie over IK Skin Perfection/EXCM+-producten en Cenzaa/360 SKINCODE? Neem dan contact met op via info@summery.nl of via 074‑2783500.

Meer informatie over IK Skin Perfection vindt u op www.ik-skinperfection.nl en over Cenzaa op www.cenzaa.nl. Meer over Summery Cosmedical Group vindt u op www.summery.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Werk en privé in balans: Miranda Veeger
Drie Product Awards voor Cenzaa en IK Skin Perfection