HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

DUBBEL FEEST!

Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we de dag ervoor, op vrijdag 14 juni, ons exclusieve Doctor Eckstein-event! Een dag gewijd aan natuurlijke schoonheid en gezonde huidverzorging. Al sinds 1968 wordt Doctor Eckstein in Nederland gedistribueerd door Cosinta en wij zijn er heel trots op om dit bijzondere merk al zo lang te vertegenwoordigen!

Speciaal uit Duitsland komt Verena Eckstein om jou het merk en de producten (nog beter) te laten leren kennen. En niet alleen Cosinta is jarig, maar dit jaar bestaat Doctor Eckstein 75 jaar, wat zij vieren met meerdere product lanceringen! De focus ligt op Beautiful Aging, met onder andere een actief concentraat, dagcrème, nachtcrème en producten met SPF. Deze nieuwe producten worden tijdens het event aan jullie gepresenteerd!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • * GEANNULEERD* Presentatie van de nieuwste ontwikkelingen bij Doctor Eckstein door Verena Eckstein
  • Lancering van maar liefst vijf nieuwe producten
  • Demonstratie van een nieuwe behandeling door onze Doctor Eckstein trainster José
  • Q & A met Verena Eckstein

Het programma wordt zowel in de ochtend als in de middag aangeboden, zodat je de flexibiliteit hebt om te kiezen welk moment het beste bij je past. Bekijk hier de mogelijkheden om je in te schrijven voor één van deze dagdelen.

Waarom Doctor Eckstein?
Geen enkele huid is gelijk en iedere huid vereist individuele verzorging. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van de huid garanderen. Doctor Eckstein stelt de producten op basis van deze onderzoeken samen. Met de producten van Doctor Eckstein is de huid perfect verzorgd!

Hét 4-10-100 concept:
Met Doctor Eckstein ga je stap voor stap van 4 huiddoelen naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meest geschikte productlijn, bestaande uit meer dan 100 producten. De huiddoelen van Doctor Eckstein zijn: Healthy Balance, Sensitive Balance, Clear Balance en Beautiful Aging.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over dit bijzondere merk, dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 14 juni en laat je helemaal meenemen in de wereld van Doctor Eckstein. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven!

Wij zien je graag op 14 juni!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Vijf Jaar Stralend Samenzijn: De Huidprofessional viert jubileum | 25 mei
Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni