HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

MedCos zoekt: 2 Topverkopers/Accountmanagers & 2 beginnende junior verkopers voor onze buitendienst m/v

Wij willen ons jonge, enthousiaste buitendienst verkoopteam versterken met enthousiaste collega’s die het een uitdaging vinden om klanten en potentiële leads te bezoeken in de gehele Benelux.

MedCos Skinsolutions is een succesvolle Nederlandse onderneming en aantoonbaar IPL, MSP en Cryolipolyse marktleider in de Benelux – met meer dan 1250 schoonheidsinstituten, beauty-/wellnesscentra, huidspecialisten en klinieken, die wij partner noemen. Wij zijn zowel producent als leverancier van onze eigen ontwikkelde medisch-cosmetische apparatuur met bijbehorende supplies en crèmes. Allemaal technisch hoogwaardige, gecertificeerde systemen en producten voor de behandeling van ongewenste haargroei, couperose, Spider naevi, acne, huidverjonging en Cryolipolyse FreezeSculpting (het bevriezen van vetcellen).

Wat verwachten wij van jou als topverkoper?
Dat je met respect op ieder klantniveau doelgericht en commercieel vaardig communiceert. Dat jij naast aangeleverde leads het een uitdaging vindt om zelf leads te genereren via telefonische acquisitie en door te “cool” canvassen in de buitendienst. Dat je een positieve, representatieve en initiatiefrijke doorzetter bent die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, met aantoonbare succesvolle ervaring in de verkoopbuitendienst.

Wat verwachten wij van jou als beginnend junior verkoper?
Dat de hiervoor genoemde functie vaardigheden van ‘topverkoper’ je aanpreken. De overtuiging hebt dat je deze vaardigheden eigen kan maken, zodat je snel kan doorgroeien naar die functie.

Ervaring in de medisch/cosmetische branche is voor beide functies niet noodzakelijk.

Jouw genoten opleiding vinden wij daarnaast minder belangrijk dan je ervaring, representativiteit, ambitie en werkinzet.

Wat bieden wij?
Een fijne werkomgeving met ook veel humor, een uitstekend salaris, een attractieve provisie/bonusregeling, een representatieve auto, telefoon, gedegen productopleiding en reële promotiekansen.

Ben jij deze topverkoper of junior verkoper? Reageer dan snel en stuur binnen 8 dagen een email met je motivatie én cv naar info@medcos.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Ondanks verbod toch dierproeven voor cosmetica in Europa?
MedCos zoekt: 2 Topverkopers/Accountmanagers & 2 beginnende junior verkopers voor onze buitendienst m/v